Hilppa

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2012

15.8.2012
Hilppa varattiin saksalaiseen hoitopaikkaan.

7.7.2012
Hilppa on mukavan rauhallinen, mutta kuitenkin kovin iloinen ja suloinen pentu. Hännänheilutuksesta ei meinaa tulla loppua, kun Hilppa pääsee syliin rapsuteltavaksi.

Hilppa, Hamlet ja Hero ovat sisaruksia, jotka syntyivät huhtikuun alussa erään viipurilaisen huoltoaseman alueelle. Sisarusten emä on huoltoasemalla jonkin sortin vahtikoira, jonka tehtävä on öisin ilmoittaa, jos joku eksyy huoltoaseman pihalle. Koska asemalle ei haluta lisää koiria, kiikutettiin pennut parikuisina Irinan tarhalla odottamaan kotia.

Hilppa on hyvin veljiensä kaltainen, varsin rauhallisen ja fiksun oloinen tyttö. Iloisesti Hilppa tulee tervehtimään, kun astumme pentuaitaukseen, mutta kuitenkaan mikään päällepäsmäri tai väkisin huomiota hakeva pentu Hilppa ei ole. Hilppa vaikuttaa avoimelta ja iloiselta hännänheiluttajalta, joka pitää kovasti niin toisista koirista kuin myös ihmisistä.

Hilpasta kasvaa todennäköisesti vähintään keskikokoinen koira, joten taskukokoista koiraa etsivälle Hilppa ei ole se oikea valinta. Mutta koirankokoista lenkkikaveria ja parasta ystävää kaipaavalle Hilppa voisi ruveta seuranpitäjäksi.

Hilppa voi matkustaa Suomeen jo varsin pian, kunhan herttaisen tytön arvoinen koti on ensin löytynyt.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.