Piff

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 7/2013

5.1.2014
Piff sai kodin Saksasta.

21.11.2013
Piff-pojan elämän ensihetket eivät olleet ruusuiset, mutta hyvässä hoidossa Piff taisteli itsensä kuntoon ja on nyt valmis etsimään oman kodin!

Piff-ressukka oli löytynyt vain parin päivän ikäisenä roskalaatikosta. Hyväsydäminen viipurilainen eläinsuojelija otti orvon pennun luokseen ja aloitti sen ruokkimisen pullolla. Monta viikkoa hoitaja pelkäsi, että pentu ei jaksa taistella, mutta kaikkien ihmeeksi Piff osoittautui varsinaiseksi sissiksi ja selvisi hengissä!

Nyt Piff on iloinen ja suloinen nuoren koiran alku, joka olisi aivan valmis muuttamaan omaan kotiin! Piff on varttunut kotioloissa, mutta silti uuden omistajan tulee varautua opettamaan pojalle monet, tärkeät taidot ja käytöstavat. Jos sormesi ei mene suuhun, vaikka Piff yllättäisi aktiivisuudellaan tai kekseliäisyydellään, odottaa Piff yhteydenottoasi malttamattomana!

Viipurin koirat - Piff

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.