Liekki

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 1/2013

18.5.2013
Liekki sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

9.5.2013
Liekki on niin sympaattinen ja liikuttava pentu, että kun se kerran syliinsä nostaa, ei sitä haluaisi päästää pois enää koskaan.

Liekki oli löytynyt harhailemasta viipurilaisen kerrostalon rappukäytävästä. Kun kukaan talon asukas ei tunnustanut hankkineensa koiranpentua, kuljetettiin Liekki Irinan tarhalle odottamaan parempaa onnea ja lopullista kotia.

Liekki on muita aitauksen pentuja hieman pienempi. Siitä johtuen muut pennut komentelevat mielellään Liekkiä, ja Liekki-rukka joutuu väistelemään muita pentuja kovasti. Kun joku ihminen astuu aitaukseen, juoksee Liekki kovaa vauhtia vastaan. Alkaa kova vinkuna ja hyppiminen, sillä Liekki haluaa heti syliin lämmittelemään ja turvaan isompien pentujen jaloista.

Liekki vie kertakaikkisesti sydämen. Liekki rakastaa ihmisiä koko pienestä sydämestään, ja tuskin kukaan voi olla rakastumatta siihen yhtä kovasti. Mutta pieni Liekki kasvaa äkkiä teini-ikäiseksi, aikuisen kokoiseksi tytöksi, jonka suloinen pentumaisuus on enää muistoissa. Siksi Liekki etsiikin vain sellaista omistajaa, joka sitoutuu tytön kanssa elämiseen täysillä, tuli elämässä vastaan mitä tahansa. Liekistä kasvaa varmasti ihana, sporttinen kaunokainen ja hienosti käyttäytyvä tyttö, kunhan se löytää mukavan, koiran koulutukseen ja sen kanssa puuhailuun panostavan omistajan.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.