Bim

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 5/2015

20.8.2015
Valitettavasti Bim ei selvinnyt.

17.8.2015
Iloinen Bim rakastaa ihmisiä! Kesällä hylätyksi joutunut Bim toivoo erottuvansa isosta pentulaumasta löytääkseen nopeasti kodin - ja eihän näin hauskannäköistä poikaa voi olla huomaamatta!

Tämä kesä ei ole ollut Bimin kesä. Ensin se joutui kodittomaksi, mutta löysi kuitenkin tiensä Irinan koiratarhalle. Tarhalla kirput vaivasit pahasti jo valmiiksi pientä ja heiveröistä Bimiä, joten se vietiin hoitoon paikalliselle eläinlääkäriklinikalle. Hoito teki pojalle hyvää, ja viime tarhamatkalla meitä olikin vastassa häntäänsä villisti heiluttava iloinen viikari!

Bim pomppii onnesta, kun huomaa ihmisten saapuvan luokseen. Herkut, pusuttelut ja maharapsutukset ovat pienen pojan takuuvarma päivän pelastus. Bim vaikuttaa sosiaaliselta ja luottavaiselta pojalta, joka ei tuhlaa aikaa epäröimiseen vaan kurottautuu pienillä tassuillaan niin korkealle kuin pääsee. Ja syliinhän pieni herra on otettava.

Bim on suloinen pentu, mutta pelkkä ulkonäkö ei saa olla päällimmäisenä mielessä, jos mielit pentua itsellesi. Pissalätäköt, hampaanjäljet kalusteissa ja muut metkut kuuluvat pennun elämään. Bim ei välttämättä ole kerennyt vielä näkemään paljoa elämässään, joten uuden omistajan on varauduttava myös lempeästi opastamaan poikaa jännittävissä tilanteissa. Jos olet harkinnut päätöstäsi jo pidempään, ja varma siitä, että Bimille on tilaa elämässäsi myös 10 vuoden kuluttua, odottaa poika malttamattomana adoptiohakemuksen saapumista!

Bimistä kasvanee aikuisena keskikokoinen koira.

Viipurin koirat - Bim 15.8.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.