Julius

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 9/2012

26.1.2013
Julius sai kodin yhdistykseen ulkopuolelta.

26.1.2013
Julius on reipas ja iloinen poika, joka sopii aktiivista lenkkikaveria etsivälle koiraihmiselle!

Niin tyypilliseen viipurilaiseen tapaan Julius oli yhtenä lumituiskuisena päivänä jätetty tylysti Irinan tarhan eteen. Yksi työntekijöistä ehti hädin tuskin nähdä pois kaasuttavan auton takavalot, sillä hylkääjiä ei kiinnostanut edes paria sanaa vaihtaa hänen kanssaan. Eipä siis auttanut muu, kuin nostaa ihmeissään ollut Julius pentuaitaukseen muiden pentujen joukkoon.

Julius on hyvin reipas ja iloinen poika, eikä sitä hylkääminen tunnu enää painavan.

Vauhdikkaasti Julius remuaa muiden pentujen kanssa niin, että hitaampia taitaa jo hirvittää. Ihmiset ovat Juliuksen mielestä parasta mitä se tietää, joten takuuvarmasti poika on ensimmäisenä kapuamassa syliin lämmittelemään, kun astumme pentuaitaukseen.

Juliuksesta varttuu takuulla komea poika. Kokoa sille tulee ainakin keskikokoisen koiran verran. Julius vaikuttaa erittäin avoimelta ja mukavalta pojalta, joten jollekin aktiivista parasta ystävää etsivälle, reipashenkiselle ihmiselle Juliuksesta tulisi varmasti loistava kaveri lenkkipoluille ja harrastuksiinkin.

Juliuksen rokotukset on jo pistelty ja voimassa Suomeen muuttoa ajatellen, joten odotamme vain sopivan uuden omistajan yhteydenottoa.