Hilppa

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 9/2018

19.7.2019
Valitettavasti Hilpasta on kasvanut niin arka koira, että kodin etsiminen Suomesta sille lopetetaan.

16.3.2019
Ihana Hilppa sai uuden videon! Hilppa on kaunis, vaikkakin vähän ujo tyttö.

Viipurin koirat - Helga, Hania ja Hilppa 15.3.2019

29.1.2019
Kaikki Hilpalta testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. 

Hilpalta testattiin anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja Dirofilaria repens, babesioosi ja leishmanioosi. Viipurin Koirat testautti myös Hilpan rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta.

10.1.2019
Suloinen Hilppa viuhtoo innoissaan muiden pentujen mukana eikä aina edes muista olevansa kuitenkin hieman ujo tyyppi!

Hilppa ja sisarukset Hania, Helga, Hulda, Hiawatha ja Hukka löytyivät loppuvuodesta Karjalankannaksella sijaitsevasta kylästä. Pentujen koditon emo steriloitiin ja jäi kylään asustelemaan, mutta pikkuiset pennut pääsivät Olgan tarhalle kasvamaan ja odottamaan omia koteja.

Hilppa vaikuttaa melko vauhdikkaalta vintiöltä. Hieman tosin taitaa ujostuttaa, mutta sen verran Hilppa on tohkeissaan vieraista ja herkuista, ettei oikein ehdi tuumia mikä tässä nyt onkaan niin jännää - ja hups, Hilppa on kaapattu syliin! Hilpan ilme kysyy että miten tässä nyt näin kävi mutta ei tilannetta sen enempää jäädä pohtimaan vaan pian häntä alkaa taas vipattaa. Hilppa toivoisi kovasti löytävänsä pian oman ihmisen, jolla olisi aikaa ja kärsivällisyyttä totuttaa pieni pentu kotikoiran elämään. Eikä Hilppaa haittaisi vaikka sillä omalla ihmisellä olisi hieman pilkettä silmäkulmassa pienen vipeltäjän edesottamuksia varten.

Viipurin koirat - Hilppa 5.1.2019

Viipurin koirat - Hilppa 5.1.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.