Nemo

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 3/2012

3.7.2012
Nemo sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

21.6.2012
Nemo on vauhdikas vilpertti, jonka menossa ei meinaa muut pennutkaan aina pysyä.

Nemo oli jätetty Irinan tarhalle eräänä toukokuun iltana, juuri kun Irina oli jo lähdössä kotiin. Montaa sanaa pennun jättänyt mies ei viitsinyt sanoa, vaan nosti vain pennun Irinan syliin ja kaasutti sora lentäen tiehensä.

Nemo on pentulauman viikari, joka haluaa vain leikkiä, leikkiä, leikkiä. Nemo ei tunnu väsähtävän millään, vaan reippaasti poika loikkaa heti mukaan, jos se huomaa toisten pentujen aloittavan nujuuttamisen ilman sitä. Nemo haluaakin sellaiseen kotiin, jossa ystävälliselle ja iloiselle pennulle jaksetaan tarjota kaikenlaista mielekästä ja energiaa kuluttavaa puuhaa. Nemo ei varmasti pitäisi pahakseen, vaikka muutama kurssi koirakouluakin olisi suunnitteilla.

Nemo on valmis hyvästelemään tarhaelämän jo pian. Ei muuta kuin yhteydenotto koiravaraajiimme, jos Nemo-pojan paikka voisi löytyä kodistasi!

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.