Sima

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 2006

19.11.2012
Sima sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

17.8.2012
Sima on rauhallinen ja ystävällinen tyttö. Mietteliäästi se seurailee aitauksessa olevien nuorempien koirien remuamista ja jää mielummin nauttimaan rapsutuksista kuin ottaa osaa riekkumisiin.

Sima-tyttö oli vaellellut yksinään Viipurin keskustan liepeillä ja tonkinut roskakoreja. Irinan ystävä huomasi takkuturkkisen tytön ja alkoi seurata sen touhuja. Kun tuli selväksi, että tytön luottavaisuudesta ja ystävällisyydestä huolimatta kukaan ei pitänyt siitä huolta, kuljetti hän partanaamatytön Irinan tarhalle.

Sima elelee nyt aitauksessa, jossa sen seurana on kymmenisen nuorta urosta ja narttua. Siman ilmeestä voi päätellä, että se arvostaisi enemmän vähän rauhallisempaa seuraa. Sima ei kuitenkaan ärhentele ympärillä touhottavalle nuorisolle, vaan tyytyy väistämään ja katselemaan meininkiä sivumpaa.

Sima suhtautuu ihmisiin ystävällisesti ja rauhallisesti. Varsinkin naiset ovat Siman mieleen. Miehiä Sima tuntuu aavistuksen arastelevan, mutta uskaltaa kuitenkin mennä varovasti tutustumaan.

Siman arvioidaan olevan nyt noin kuusivuotias eli tyttö olisi syntynyt vuonna 2006. Sima voisi muuttaa Suomeen vaikka saman tien.

Katso video Simasta:

Viipurin koirat - Sima

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.