Elis

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 08/2010

20.12.2012
Elis sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

23.11.2010
Elis on kiltti poika, jonka tarhaelämä on vetänyt vähän vakavaksi. Omassa kodissa Eliksestä varmasti kuoriutuu taas se iloinen ja reipas poika, minkälainen tällaisen komean nuorukaisen kuuluisi ollakin.

Veljekset Elias ja Elis ovat syntyneet Elokuun 2010 puolessa välissä ja ovat kuvaushetkellä noin 3 kk ikäisiä. Pojat ovat iloisia veijareita ja pentujen joukossa varsin touhukkaita.

Elis on kauniin pehmeän ruskea, vähän veljeään tummempi ja valkoista on vain ripaus rinnassa, ja hännän päässä on musta karvatupsu. Elis-poika hämmentyi sylissä ja katseli ujosti kamerasta poispäin. Ujo poika reipastui kuitenkin heti sylistä pois päästyään ja kirmasi leikkimään veljensä perään.

Elis etsii omaa kotia, jossa koiravauva saisi olla pitkään vauva ja kasvaa rauhassa lempeillä ohjeilla. Mikään ei olisi mukavampaa kuin päästä kylmästä kopista lämpimään petiin pötköttelemään, saada mahansa täyteen ruokaa ja nauttia omistajan hellyydestä ja huomiosta. Elis on valmis muuttamaan omaan kotiin heti, kun on saanut ihmisensä ymmärtämään, että kodin on oltava Elikselle pysyvä.

25.9.2011
Elis on varsin rauhallinen ja tuumaileva nuorimies. Se asustaa Irinan tarhalla isossa laumassa, johon kuuluu useita muita nuoria uroksia. Laumassa tulee helposti pientä kränää eri asioista, mutta Elis ei muiden riitoihin osallistu, vaan katselee erimielisyyksiä mielummin sivusta.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.