Lady

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 3/2015

1.7.2015
Lady sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

26.6.2015
Pörröinen Lady on suloinen ilmestys. Lady vaikuttaa ystävälliseltä tytöltä, joka pienen tuumimisen jälkeen on valmis tekemään tuttavuutta.

Kaunis ja hiukan pitkäkarvainen tyttö tulee kainosti vastaan aitauksessa. Pienen tutustumishetken jälkeen tyttö innostuu kovasti vieraista. Lady on hyvin sympaattisen oloinen koiraneiti, joka vaikuttaa perusluonteeltaan rauhalliselta tytöltä. Toki Ladyssäkin on ripaus pentumaista energiaa, ja se alkaakin leikkimään ja touhuamaan pennun innolla, kun aitaukseen tuodaa herkkuja ja leluja.

Lady tuntuu hieman jäävän muiden pentujen jalkoihin. Riehakkaimmille asuinkumppaneille Lady antaa nätisti tilaa ja odotttaa omaa huomio-tuokiotaan hiukan sivussa. Kun tytön luokse pääsee ja nostaa tämän syliin, alkaa häntä väpättämään riemuisasti ja muutamat kainot pusutkin tyttö antaa. Lady ei missään nimessä ole arka pentu, vaan ehkä hiukan tuumaileva kuvailisi toistaiseksi paremmin tätä tyttöä. Lady odottaakin malttamattomana kotitarjouksia Suomesta. Kenellä olisi tarjota katto pään päälle ja lämmin syli tälle kauniille ja tuumivalle koiraneidille?

Viipurin koirat - Lady 13. & 27.6.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.