Cappuccino

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 8/2012

23.10.2012
Suruksemme saimme kuulla, että Cappuccino on kuollut.

17.10.2012
Cappuccino on vauva! Poika tuoksuu sylissä ihan untuvikolle ja on niin pehmeä, ettei sen turkista raskisi nenäänsä irrottaa.

Tästä ei kahvihetki pehmene! Sisarukset Cappuccino, Mocca ja Cacao pitävät siitä huolen! Karvapallosisarukset taapertavat peput heiluen tarhan pienempien pentujen aitauksessa. Lässytykseltä ei tule loppua, kun erehdymme kurkistamaan aidan taakse. Ja pennut käyttävät hetken hyväkseen; yksi niistä tulee ja repii lahjetta, kumpparin solkea ja hellästi puree hätisteleviä sormia. Toinen kiipeää makuukaukalon seinää pitkin ja piipittää kimakalla äänellä, ei tietenkään halua kulkea aukosta, joka olisi avoinna kaukalon toisessa päässä. Ja kolmas kurkistelee kaukalon takaa uteliaana, mutta ei uskaltaudu heti esille.

Cappuccino on vauva! Poika tuoksuu sylissä ihan untuvikolle ja on niin pehmeä, ettei sen turkista raskisi nenäänsä irrottaa. Silti se on kuin kuka tahansa pentu; kasvamassa kovaa vauhtia kohti mörköilyä, murkkuilua ja lopulta kohti elinikäistä ystävyyttä!

Cappuccino on vähän pienempi kuin siskonsa mutta pörröisen veljensä kanssa samaa kokoa. Siinä purut pöllyävät ja pikkuiset peput keikkuvat, kun veljekset pistävät pentuhäkissä juoksuksi!  Sen verran pennuilla on kokoa, että ne luultavimmin kasvavat ainakin keskikokoisiksi.

Cappuccino odottaa tarhalla yhteydenottoja, mutta kuukauden verran on pojan tarhalla vartuttava, että rokotukset ovat voimassa ja matka kotiin voi alkaa.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.