Mio

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: jää matalaksi/pienehköksi
Syntymäaika: 7/2017

14.12.2017
Mio on iloinen ja touhukas pikkumies, jota ei välttämättä heti uskoisi videoklipin perusteella. Vieraan syli on vielä niin pelottava paikka, ettei Mio osaa muuta kuin jähmettyä paikoilleen.

Mio on asustanut jo tovin Irinan tarhalla, jonne se saapui pikkupentuna. Asuinkavereina on joukko iloisia pikkupentuja eikä leikkikavereista ainakaan ole pulaa. Miokin vaikuttaa iloselta pojalta ja se mennä touhottaa häntä heiluen muiden mukana. Kun vieraat saapuvat näköpiiriin, iloitsee Mio muiden mukana aidan takana. Välillä se käy vähän tankkaamassa rohkeutta sisällä kopissa, mutta kipittää sitten pian uudestaan näkösälle. Mio vaikuttaa hyvin kiinnostuneelta ihmisistä ja nuuhkii uteliaana vieraiden lahkeita ja sormia, mutta kun herra pitäisi syliin saada, ottaa se mieluummin jalat alle. Mion saa kuitenkin näppärästi napattua syliin eikä se räpiköi vastaan - päinvastoin. Mio-poloista jännittää niin että se jähmettyy kauttaaltaan.

Mio on iloinen ja hyvin kiltin oloinen pikkupoika, joka suhtautuu aavistuksen varoen vieraisiin ihmisiin. Kunhan sille löytyisi jostain oma, turvallinen ja luotettava ihminen, jonka seurassa saisi rauhassa kerätä rohkeutta ja tutustua uusiin ihmeellisiin asioihin, olisi Mio hyvin onnellinen. Kotikoiran taidoista ei tarhapennulla ole kokemusta, joten opeteltavaa riittää. Mio haluaa kuitenkin uskoa, että sillekin olisi olemassa jossain ihan ikioma ihminen.

Viipurin koirat - Mio 6.12.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.