Zorro

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen-suuri (n. 60 cm)
Syntymäaika: 2010

26.5.2014
Zorro sai kodin Viipurista.

16.11.2013
Zorro rakastaa ihmisiä! Poika ei meinaa housuissaan pysyä, kun se huomaa jonkun sitä lähestyvän. Zorro onkin hyvin iloinen ja todella sydämellinen poika.

Zorro oli hylätty Irinan tarhalle tuntemattomasta syystä. Zorro vaikuttaa kuitenkin hyvin avoimelta ja iloiselta pojalta, joten ehkä sillä ei ole kovin traumaattisia kokemuksia ihmisistä takanaan. Varmasti emme tätä voi kuitenkaan tietää, sillä hyvin usein saksanpaimenkoiran tyyppisiä koiria pidetään Venäjällä vahtikoirina.

Zorro tuntuu rakastavan ihmisiä aivan ehdoitta. Kun sitä lähestyy, heittäytyy poika selälleen odottamaan rapsutuksia. Myös lapset tuntuvat olevan kovasti Zorron mieleen.

Zorro vaikuttaa aktiiviselta ja iloiselta pojalta, josta ei ole pelkäksi sohvankoristeeksi, vaan poika tulee tarvitsemaan reipasta liikuntaa ja varmasti myös tapakasvatusta, jotta yhteiselo sujuisi mahdollisimman mallikkaasti.

Zorro joutuu olemaan tarhalla ketjussa, joten emme valitettavasti tiedä, miten hyvin se tulee toimeen toisten koirien kanssa. Zorro vaikuttaa kaikkiaan varsin leppoisalta pojalta, mutta varmuuden vuoksi emme suosittele sitä samaan kotiin toisen uroksen kanssa.

Jos olet haaveillut nuorehkosta, aktiivisesta lenkkikaverista, toivoo Zorro olevansa se oikea!

Viipurin koirat - Zorro

Viipurin koirat - Zorro

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.