Nöpö

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 7/2017

25.7.2018
Nöpö sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

6.1.2018
Nöpö pieni söpöliini! Sylissä Nöpöä vähän jännittää, mutta muuten Nöpö on oikein iloinen, ihmisrakas ja eläväinen hännänvispaaja.

Nöpö asustaa monen muun pennun ja parin vanhemman koiran kanssa pienessä vajassa keskellä Irinan koiratarhaa. Nöpö loikkii ja pomppii iloisena vähän matkan päässä, kun vieraat astelevat sisälle. Pieni poika ei tiedä miten päin sitä oikein pitäisi olla, eihän tämmöistä ihanuutta usein tapahdu että joku tulee rapsuttamaan koiralapsia! Pimeässä vajassa liikkuvaisesta mustasta Nöpöstä ei montaa onnistunutta otosta valitettavasti saa, mutta tässä pojassa, sen olemuksessa ja katseessa on jotain hyvin sympaattista. Nöpö on saanut varmasti yhden jos toisenkin kerran seurustella ihmisten kanssa elämässään, kun vieraat otetaan niin suurella lämmöllä ja rakkaudella vastaan. Nöpö vaikuttaa hyvin kiltiltä pennulta ja tulee hyvin toimeen vajakavereidensa kanssa.

Nöpön menneisyys on tuntematon, mutta tuskin pikkuisella on käsitystä siitä, millaisia taitoja kotikoirilla on. Niinpä Nöpön tulevan ihmisen on jaksettava rauhallisesti opastaa Nöpöä uuden elämän alkeissa, sillä monet asiat ovat Nöpölle uusia ja jännittäviä. Nöpö lupaa taatusti yrittää parhaansa, lupaathan sinäkin?

Viipurin koirat - Nöpö 13.3.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.