Alisma

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2015

9.10.2015
Alisma sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

29.9.2015
Mikä ihana jättikorva! Alisma on kaikin puolin valloittava tyttö, jolta puuttuu enää oma koti! Mistä löytyisi oma ihminen iloiselle Alismalle?

Siskokset Neilikka, Jasmiini ja Alisma päätyivät syksyllä Irinan tarhalle. Voi jälleen ihmetellä, miksi joku halusi näin suloisesta kolmikosta eroon. Onneksi siskoksilla on nyt kuitenkin mahdollisuus löytää kunnollinen koti Suomesta - kunhan vain matkalippu tipahtaisi äkkiä tassuihin!

Isot korvat heiluen Alisma juoksee reippaana tervehtimään ihmisiä. Pieni häntä viuhuu niin vimmatusti, kun käsi kurottautuu rapsuttelemaan pehmoista turkkia. Ihmiset ovat selvästi Alisman mielestä mahtava juttu, vaikka sylissä oleminen vähän tyttöä ihmetyttääkin. Alisma vaikuttaa sosiaaliselta ja reippaalta tytöltä, joka mieluusti lähtisi jo valloittamaan oman kodin väkeä. Kunpa joku vain pian huomaisi sen.

Vaikka Alisma onkin tarhalla reipas tyttö, voi uuden elämän alussa tulla vastaan uusia asioita ja tilanteita, jotka aiheuttavat ihmetystä. Omistajalta onkin hyvä löytyä aikaa ja kärsivällisyyttä pennun sopeuttamiseen. Peruskoulutustakaan ei sovi unohtaa, jotta remmin toisessa päässä ei riuhdo vallaton teini vaan lenkkeilykaveri, jonka kanssa on mukava ulkoilla. Oma peti, säännöllisesti täyttyvä ruokakippo sekä rajattomasti rapsutuksia ja rakkautta - ei voisi pieni pentu enempää toivoa!

Viipurin koirat - Alisma, Neilikka, Jasmiini 26.9.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.