Affe

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 4/2017

29.8.2017
Affe sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

13.8.2017
Suloinen ja reipas Affe hurmaa helposti kenet tahansa. Poika haluaa huomiota niin kovasti, että sen luokse ei vain voi olla menemättä ja rapsuttelematta tovia.

Affe ja sen sisarukset Ally ja Alf hylättiin kesällä. Ne päätyivät Irinan tarhalle kymmenien muiden saman ikäisten pentujen joukkoon, ja siellä kolmikko tekee parhaansa, että joku ihminen heidät huomaisi. Kaikki ne ovat reippaita ja iloisia pentuja, joiden soisi löytävän omat kodit pikaisesti.

Affe katselee tulijoita pentuaitauksesta tarkoin. Sen häntä alkaa heilua sitä lujempaa, mitä lähemmäksi tulijat saapuvat. Harva pystyykään tätä hurmuria ohittamaan ilman pientä silityshetkeä, sillä Affe osaa vetoavan katsomisen taidon erinomaisesti.

Osansa Affen perimään on selvästi antanut sharpei, mikä näkyy erityisesti paksussa kuonossa. Paksu, kullankeltainen turkki kuitenkin kertoo, että joukossa on runsaasti muitakin rotuja.

Affe vaikuttaa mutkattomalta ja hauskalta pennulta. Se ei ujostele, mutta ei toisaalta ole mahdoton riiviökään. Se haluaisi tutustua jokaiseen vieraaseen yhtä innokkaasti, ja toivommekin kovasti, että tämä komea poika saisi jo pian muuttaa omaan kotiin, jossa sitä halutaan huomioida ja hoitaa runsaalla rakkaudella.

Affesta kasvaa aikuisena keskikokoinen poika. Koska Affesta löytyy ainakin ripaus sharpeita, tulee uuden omistajan ymmärtää, että Affessa saattaa olla itsenäistä luonnetta keskimääräistä enemmän. Kotikoiralle tarvittavia taitoja kannattaa lähteä opettelemaan johonkin kivaan koirakouluun, ja olemmekin aivan varmoja, että palkitsemalla oikeasta käytöksestä Affe oppii tarvittavat taidot sujuvasti. Ja koska Alf on nuori ja reipas poika, ei myöskään riittävää liikuntaa ja aktivoivaa aivojumppaa saa unohtaa. 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.