Miisa

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 5/2012

21.10.2012
Miisa sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

17.8.2012
Miisa-tyttönen on reipas ja eläväinen pentu. Miisa haluaisi kovasti huomiota, rapsutuksia ja herkkuja, ovathan ne ikävän rajallisesti saatavilla tarhaoloissa.

Miisa ja sen veljet Messi ja Masi tuotiin heinäkuun alussa Irinan tarhalle. Sisarukset oli jätetty sen enempiä selittelemättä erään tarhan työntekijän syliin, eikä Irinalla ollut muuta mahdollisuutta kuin raivata tilaa pentutaloon. Sinne pentuset jäivät ihmettelemään ympäriltä kuuluvaa haukkukuoroa.

Miisa ei kauaa tarhalle joutumista murehtinut. Pentumaiseen tapaan Miisan lempipuuhaa on riehuminen, pomppiminen, lelujen retuuttaminen ja toki myös huomion hakeminen ihmisiltä. Ihan hirveän paljon Miisa haluaisi, että joku vain tulisi sen häkkiin ja seurustelisi tytön kanssa. Veljiensä kanssa sillä onkin aina kova kilpailu siitä, kuka niistä saa huomiota ihmisiltä eniten.

Miisa on vilkas ja iloinen tyttö, joka kaipaa reipashenkistä kotia: sellaista, jossa lenkkeily säällä kuin säällä on itsestään selvyys, ja jossa osataan tarjota pennulle sopivasti tapakasvatusta ja tekemistä.

Miisa on tarvittavat rokotukset jo saanut ja se on aivan viittä vaille valmis matkustamaan Suomeen.

Katso video Miisasta:

Viipurin koirat - Miisa

Viipurin koirat - Pentuja Irinan tarhalla 11.8.2012

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.