Odette

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2012

7.6.2012
Odette sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

22.5.2012
Odette on mahdottoman suloinen ja iloinen tyttö. Odette pitää kovasti ihmisistä ja tekee kaikkensa, jotta pääsisi vähän nuolaisemaan tulijaa poskesta. Odette ja joukko sen pentuesisaruksia syntyivät erään maalaistalon latoon helmikuun lopulla. Tilan omistaja antoi kodittoman narttukoiran hoitaa pentunsa parin kuukauden ikäisiksi piharakennuksessaan, kunnes toimitti koko joukkion Irinan tarhalle etsimään parempaa tulevaisuutta.

Odeten lempihuvia on isompien pentujen pieni kiusaaminen: Odette härnää isomman pennun juoksuun, mutta tekeekin äkkikäännöksen ja iskee naskalihampaansa suoraan jahtaamaan lähteneen kaverin kaulaan. Leikkimielinen painiminen jatkuu saman tien, ja äkkiä Odette taas irrottaa hampaansa ja livistää isomman pennun jalkojen välistä karkuun.

Odette on siis varsin vilkas ja vauhdikas pikkutyttö. Ihmisseura on kovasti Odeten mieleen, ja kovin surkeana se jääkin hyppimään pentutalon aitaa vasten, kun niin ihanat ihmiset poistuvat talosta. Odeten suurin haave varmasti onkin, että jo pian joku kiva ihminen huomaisi sen nappisilmät ja antaisi mahdollisuuden matkustaa Suomeen. Odeten täytyy vielä pieni hetki odottaa rokotusta voimaantuloa, mutta sen jälkeen tyttö voisi muuttaa Suomeen heti.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.