Sheldo

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: suuri (n. 65 cm)
Syntymäaika: 9/2010

20.11.2012
Sheldo sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

15.3.2012
Sheldo on supersosiaalinen poika -  vähän sellainen hassu Hessu Hopo. Sheldon seurassa ei aika takuulla käy pitkäksi, siitä tämä energinen poika pitää huolen! Sheldo oli useampana päivänä jolkotellut Irinan ystävää vastaan eräällä Viipurin kadulla. Kun poika näytti jatkuvasti hankkivan ruokansa roskakoreista eikä kukaan tuntunut pitävän pojasta huolta, otti Irinan ystävä Sheldon luokseen asumaan. Valitettavasti poika ei kuitenkaan voi jäädä auttajansa luokse vakituisesti. Poika siirtyy pian Irinan tarhalle, ellei onni sitä ennen potkaise ja Sheldo löydä jo pian omaa kotia Suomesta.

Sheldo on mahdottoman hyväntuulinen ja hyväntahtoinen poika. Nuoruuden intoa pojalla riittää kiitettävästi, ja kovasti poika innostuu asiasta kuin asiasta. Erityinen riemunaihe Sheldon mielestä on lenkille lähteminen, ja hihnan esiinottaminen saakin pojan suorastaan pomppimaan ilosta.

Sheldo osaa kulkea mallikkaasti hihnassa. Sosiaalisena poikana Sheldo tulee loistavasti toimeen niin ihmisten kuin toisten koirienkin kanssa. Sheldo pitää kovasti myös lapsista, mutta pojan ison koon ja vilkkaan luonteen vuoksi pienimmät lapset voivat jäädä vähän pojan jalkoihin. Sheldo voi matkustaa Suomeen vaikka heti, joten ole yhteydessä koiravaraajiimme, jos iloisen pojan paikka voisi löytyä kodistasi!

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.