Anouk

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 9/2013

21.7.2014
Anouk sai kodin Saksasta.

7.4.2014
Kaunis Anouk on valloittavan aurinkoinen ja ystävällinen tyttö, jonka päivän paras hetki on, kun se saa ihmisseuraa ja pienen hellittelyhetken!

Kylmät pakkaspäivät meinasivat koitua Anoukin kohtaloksi, kun tyttö löydettiin pahasti paleltuneena, mutta kaikeksi onneksi se tuotiin turvaan Irinan tarhalle, ja nyt tyttö voi vihdoin etsiä itselleen omaa loppuelämän kotia.

Anouk rakastaa ihmisiä. Tytöstä on välillä vaikea saada edes kuvia, kun se ei tahdo millään pysyä paikallaan vaan haluaisi koko ajan antaa pusuja ja leikkiä. Iloinen Anouk vaikuttaa pirteältä ja aktiiviselta tytöltä, joka olisi varmasti mielissään, jos samoja ominaisuuksia löytyisi myös tulevasta omistajasta.

Anouk on nyt arviolta noin kahdeksan kuukauden ikäinen. Tytön taustasta emme paljoa tiedä, joten on vain arvailtavissa, onko se kenties joskus ollut kotikoirana vai ei. Siksipä tulevan omistajan onkin jaksettava rauhallisesti tutustuttaa tyttöä uusiin asioihin ja tilanteisiin.

Oikean ihmisen löydyttyä Anouk on valmis muuttamaan Suomeen samantien!

Viipurin koirat - Anouk

Viipurin koirat - Anouk

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.