Valssi

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2012

21.10.2012
Valssi sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

19.9.2012
Valloittava Valssi osaa söpöstelyn taidon. Kun näillä nappisilmillä tapittaa aitauksen ohikulkevia ihmisiä, voi Valssi olla varma, että se saa osakseen ihastuneita huudahduksia!

Valssi, Tango ja Jessi ovat kolme siskosta, jotka eräänä aamuna juoksivat Irinaa vastaan tarhan edessä. Tuskin kolmikko omin tassuin oli tarhalle taivaltanut, joten totuus lienee, että pentujen emon omistaja ei jaksanut etsiä tytöille koteja ja hylkäsi siksi tylysti pienet tytöt tarhalle.

Valssi on viehkeä pieni velmuilija. Sen lempipuuhaa on natustella toisia pentuja hännästä, välillä nipistää vähän korvasta ja sitten taas katsoa kuin kovin ihmetellen, että kuka kumma täällä keppostelee. Valssi rakastaa kovasti myös ihmisiä, ja ihmekös tuo, kun näillä nappisilmillä tyttö saa kovimmankin korston vähän lepertelemään ja lirkuttelemaan.

Koko sisarusparvi vaikuttaa siltä, että niiden taustalta saattaisi löytyä hippunen saksanpaimenkoiraa. Siksi näitä tyttöjä ei luovuteta sohvachampioneiksi, vaan ne tarvitsevat tavallista, aktiivista koiranelämää tarjoavat omistajat.

Valssin arvioidaan syntyneen kesäkuun alussa, joten matkalippu Suomeen voidaan lätkäistä tytön tassuihin lokakuun alussa.

Katso video Valssista:

Viipurin koirat - Valssi

Katso video Valssista kavereineen:

Viipurin koirat - Pentuja 6.10.2012

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.