Kaarna

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 12/2012

24.5.2013
Kaarna sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

9.4.2013
Kaarna on utelias ja suloinen tyttö, mutta vähän sitä näyttää mietyttävän, että uskaltaako ihan kenen tahansa kanssa tehdä tuttavuutta.

Kaarnan perusluonne on kovin utelias ja ystävällinen: pieni häntä vipattaen se seurailee puuhiamme tarhassa, mutta aivan kosketusetäisyydelle se ei oikein uskaltaudu. Tytön uteliaisuus on kuitenkin niin ilmiselvää, että uskomme Kaarnan reipastuvan äkkiä, kunhan se pääsisi omaan kotiin totuttelemaan ihmisten kanssa asumiseen ja elämiseen.

1.3.2013
Neljä kovin identtistä pentua oli löydetty aamulla Irinan tarhan edestä. Nämä pienet eivät sinne olisi mitenkään itse voineet eksyä, joten totuus lienee, että ne oli aamuyön tunteina sinne tarkoituksella jätetty. Onneksi pikkuiset eivät olleet järkyttyneet ympäröivästä koiranhaukunnasta, vaan varovaisen uteliaasti nelikko jo tassutellut Irinaa aamulla vastaan pentutalon edessä. Tarkempi tutustuminen kertoi, että kyseessä oli kolme siskosta ja niiden veli: Kerttu, Kaarna, Kanerva ja Kuisma.

Kaarna-kaunokainen ei epäröi hetkeäkään, jos pentulaumassa tarjoutuu tilaisuus riehakkaaseen leikkituokioon. Lumi vain lentää ja tassut liukuvat jäätyneellä maalla, kun pennut alkavat yhteistuumin purkaa energiaa juoksemalla ja painimalla.

Kaarna on utelias nuori tyttö, joka tuntuu suhtautuvan kaikkeen uuteen rauhallisesti, mutta kiinnostuneesti. Kaarna kaipailee kotia, jossa nuoren tytön metkuihin jaksetaan suhtautua pitkäpinnaisesti, ja jossa tavoitteena on kasvattaa tytöstä luottavainen ja kiva koirakaveri. Kaarnan rokotukset mahdollistavat Suomeen muuttamisen huhtikuun alussa, joten tyttö odottelee nyt kovasti jonkun kivan ihmisen yhteydenottoa!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.