Minka

Sukupuoli: narttu
Koko: jää pienehköksi
Syntymäaika: 7/2017

31.12.2017
Minka sai kodin Viipurista.

13.12.2017
Minka on pieni koiratyttö täynnä iloa ja energiaa! Minka rakastaa ihmisiä ja niin mielellään kipuaisi syliin. Saappanvartta korkeammalle ei pikkuinen tyttö kuitenkaan yllä.

Minka päätyi Irinan tarhalle loppusyksyllä. Sen menneisyydestä ei ole tietoa, mutta ihmisrakkaasta, luottavaisesta ja reippaasta olemuksesta voisi päätellä, että Minka on saanut kasvaa ihmisten parissa. Kovin pahoja traumoja Minkalle tuskin on ihmisistä jäänyt, sen verran kova hinku olisi miesvieraankin syliin. Sylissä Minkaa vähän jännittää, ja alkuun se jähmettyy ja kääntelee vaivihkaa katsettaan. Kun tytölle juttelee mukavia rauhallisella äänellä, rentoutuu se sen verran että kurottautuu nuuhkimaan kasvoja. Kun pikkuinen lasketaan takaisin maahan, poukkoilee se onnessaan ympärillä ja tulisi mieluusti uudestaan hakemaan rapsutuksia.

Minka elää pienessä pentuporukassa pienessä ulkovajassa keskellä isoa lähes kolmensadan koiran tarhaa. Ei mikään kovin ihanteellinen ja turvallinen kasvuympäristö pienelle pennulle. Minka ei unelmoikaan mistään enempää kuin ikiomasta rakastavasta ja turvallisesta kodista, jossa huolenpitoa ja ymmärrystä riittää. Minka ei ymmärrä kotikoiran elämästä tai tavoista mitään vaan kaikkea on lähdettävä opettelemaan alusta alkaen. Tyttö etsiikin kärsivällistä ihmistä kaverikseen, joka ymmärtää että sopeutuminen vaatii aikaa ja vastaan voi tulla mutkia mutta ongelmat on tehty ratkottaviksi.

Minka on pieni tyttö ja sillä on aavistuksen lyhyet jalat suhteessa vartaloon. Minkasta ei mitään hongankolistajaa kasva, mutta reippaana tyttönä se voisi sopeutua monenlaiseen ympäristöön. 

Viipurin koirat - Minka 6.12.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.