Bertta

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 1/2013

18.5.2013
Bertta sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

1.4.2013
Berttaa vielä jännittää tarhan oudot hajut ja siellä touhuavat vieraat ihmiset, mutta tuskin kuluu kauaakaan, kun Bertta painii ja juoksee muiden pentujen kanssa.

Bertta oli hylätty yksinään Irinan tarhan eteen. Onneksi tilanteesta järkyttynyt pentu ei ollut ottanut hatkoja, vaan antoi tarhan työntekijän napata itsensä kainaloon ja kantaa muiden pentujen joukkoon pentutaloon. Kaikkiaan tilanne sai Bertan muuttumaan kovin totiseksi, mutta tuskin tulee kulumaan pitkää aikaa, ennen kuin Bertta saa reippautensa takaisin ja alkaa viuhtoa muiden pentujen kanssa kilpaa pitkin aitausta.

Bertta odottelee kovasti, että kevätaurinko alkaa lämmittää ja olot tarhalla muuttuvat sen mukana vähän siedettävämmiksi. Mutta vielä enemmän Bertta odottaa, että joku mahdottoman mukava ihminen huomaisi tämän vähän ujon tytön ja olisi valmis tarjoamaan Bertalle uuden elämän Suomessa. Bertta ei vaadi mahdottomia, mutta hyvin tärkeitä asioita kuitenkin: omistajan, joka ymmärtää aluksi ehkä vähän ujoa tyttöä, tapakasvatusta, paljon ulkoilua ja koiramaista puuhailua. Sellaisen omistajan, joka on valmis ottamaan Bertan juuri sellaisena kuin se on, ja joka on valmis tekemään kaikkensa Bertan onnellisen elämän eteen.

Bertasta kasvanee vähintään keskikokoinen tyttö. Vaikka Bertta ei ehkä erikoisella ulkonäöllään kiinnitä huomiota, tulee Bertta varmasti todistamaan, että sydän sillä on silti täyttä kultaa. Bertta haluaisi matkustaa Suomeen jo pian!

Viipurin koirat - Bertta 5.5.2013

Viipurin koirat - Bertta

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.