Nikke

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pienehkö keskikokoinen
Syntymäaika: 12/2012

8.3.2014
Nikke varattiin saksalaiseen kotiin.

11.1.2014
Hymynaamainen pikku-Nikke! Vaikka Nikke oli alkujaan veljeään ujompi, on se pitkään ollut niistä kahdesta se reippaampi. Pojat elelevät edelleen samassa aitauksessa.

Viipurin koirat - Niilo & Nikke

8.7.2013
Nikke on reipastunut sitten viime kerran. Se ilahtuu kovasti aitaukseen saapuvista vieraista. Ujo poika se silti vielä on.

Nikke ei ole juurikaan kasvanut, joten siitä jää todennäköisesti emonsa tapaan siro keskikokoinen.

Viipurin koirat - Nikke

27.4.2013
Nikke on vähän arka poika. Nikke etsii sellaista kotia, jossa halutaan ottaa tavoitteeksi pojan ujouden karistaminen.

Nikke on Mandin pentu. Nikke sisaruksineen (Niilo ja Shira) päätyi jo aivan pikkupentuna Irinan tarhalle, ja nyt poika on viimein siinä iässä, että uuteen kotiin muuttaminen olisi ajankohtaista. Niken voi nähdä parikuisena Mandi-emon videolla.

Nikke elelee nyt parinkymmenen muun kolmi-nelikuisen pennun laumassa. Nikke on Niilo-veljeään vähän ujompi: silittää se antaa hiukan, ja syliinkin pojan saa tarvittaessa napattua. Mutta mitä nopeammin Nikke pääsisi tarhalta kotiin, sitä helpompaa olisi ujouden unohtaminen.

Nikke ei varmasti pistäisi pahakseen, jos uudessa kodissa olisi koirakaveri odottamassa, sillä reippaampi koirakaveri auttaisi Nikkeäkin rohkaistumaan. Tärkeintä kuitenkin on, että uusi omistaja haluaa ja ennen kaikkea pystyy laittamaan aikaa ujon pojan rohkaisemiseen ja totuttamiseen uusiin asioihin ja tilanteisiin. Nikellä on vielä oivat mahdollisuudet kasvaa iloiseksi ja luottavaiseksi pojaksi, kunhan Nikke vain saisi siihen tilaisuuden sekä opastusta!

Viipurin koirat - Nikke

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.