Tiinu

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2014

13.1.2015
Suruksemme Tiinu ei selvinnyt tarhaoloissa.

24.12.2014
Pienet ruskeat anovat ja vilpittömät nappisilmät pyytävät päästä syliin turvaan ja lämpöön. Suloinen Tiinu antaisi mitä vain, että oma koti löytyisi jostain.

Tiinulla on käynyt huono tuuri. Edellinen omistaja ei siitä välittänyt, ja Tiinu hylättiin koiratarhalle. Tiinulla on nyt mahdollisuus löytää oma, kunnollinen koti Suomesta, mutta tehtävä ei ole helppo. Irinan tarhalle on loppuvuonna hylätty hirvittävän iso määrä pentuja, ja suuresta joukosta on pikkuisen Tiinun vaikea erottua. Muutakaan vaihtoehtoa ei ole, joten Tiinun on vain luotettava onneensa ja toivottava parasta, että joku ihana ihminen huomaisi sen ja haluaisi omakseen.

Tiinu vaikuttaa kaikin puolin mukavalta tytöltä. Se ei ole mikään arkajalka eikä mikään riiviökään vaan ainakin toistaiseksi suht reipas ja rauhallinen pentu. Tiinu tulee uteliaana tervehtimään tarhavieraita pieni häntä heiluen, ja sille kelpaavat niin namit kuin rapsutuksetkin.

Tiinun suurimpana toiveena olisi löytää oma, rakastava koti. Sellainen, missä saisi syödä vatsansa täyteen joka päivä eikä tarvitsisi palella vaan saisi nauttia lämmöstä ja turvasta. Tiinu ei vielä kovin paljon ole elämänsä aikana nähnyt, joten uusia kummallisia asioita tulee riittämään. Uuden omistajan onkin kärsivällisesti jaksettava totuttaa Tiinua maailman ihmeellisyyksiin peruskoulutusta unohtamatta. Jos olet varma, että pystyt sitoutumaan Tiinuun koko sen loppuelämäksi, niin odottaa Tiinu yhteydenottoasi! Harkitse kuitenkin tarkkaan, sillä Tiinu ei halua enää koskaan joutua hylätyksi.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.