Olya

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2012

1.7.2012
Olya sai kodin Saksasta.

20.5.2012
Olya on sisukas pikkutirppana, joka pitää isommat pennut järjestyksessä. Ihmisiin Olya suhtautuu avoimesti ja uteliaasti, ollen aina valmis ihanaan rapsutteluhetkeen. Olya ja siskonsa Polya odottivat vain eräänä aamuna Irinaa koiratarhan edessä. Ilmeisesti aamuyön tunteina oli joku ohiajanut jättänyt tytöt siihen oman onnensa nojaan, eipä pienet tassut oli muuten voineet tarhalle eksyä.

Olya sopeutui nopeasti pentutalon arkeen. Sen päivät täyttyvät nyt uusien kavereiden kanssa leikkimisestä, eikä tyttö arastele lähteä mukaan vauhdikkaampiinkaan riehumisiin. Päivän kohokohtia ovat Olyan mielestä kuitenkin ne hetket, kun joku ihminen ehtii hetkeksi pentutaloon istumaan, Silloin Olya on takuulla kömpimässä syliin, onhan ihmisten huomio niin valitettavan hetkittäistä isolla tarhalla.

Reipas Olya etsii  tositarkoituksella mukavaa uutta omistajaa Suomesta. Jos luulet, että tytön paikka voisi löytyä luotasi, ole yhteydessä koiravaraajiimme! Olya voi matkustaa Suomeen jo pian.

Katso video Olyasta kavereineen:

Viipurin koirat - Pentuja kesäkuussa 2012

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.