Zina

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko:
Syntymäaika: 2/2016

22.6.2016
Pörröinen Zina on ystävällinen ja touhukas tytöntyllerö. Parasta päivässä on ihmiset ja leikkihetket muiden pentujen kanssa!

Ketjussa elävä emokoira pyöräytti alkuvuodesta pentueen kadulle Svetogorskin kaupungissa. Jotta ne eivät lisäisi kaupungin kulkukoirapopulaatiota, ne sterilisoitiin kaupungin varoilla jo varhain ja palautettiin samantien kadulle. Paikallisten eläinsuojelijoiden mielestä pentujen oli parempi toipua leikkauksesta turvallisessa ympäristössä ja niinpä pennut matkasivat Olgalle. Zachar, Zibar, Zik, Zina, Zaya ja Zoya ovat nyt valmiita valloittamaan omat kodit Suomesta!

Zina on oikea kaunokainen! Vieraiden saapuessa katselee Zina onnessaan ihmisten suuntaan ja odottaa kiltisti, että on sen vuoro saada rapsutuksia. Kun Zina huomataan ja sen viereen istahtaa seurustelemaan, on tyttö aivan haltioissaan ja antaa pusuja minkä kerkeää. Pienet naskalihampaat innostuvat välillä myös vähän vetämään hanskasta tai housunlahkeesta. Kun meno rauhoittuu, kiipeää Zina tuolille yksinään istuskelemaan ja tähystää tapahtumia kaikessa rauhassa korkeuksista.

Pennut ovat asuneet kadulla, jonka jälkeen ne muuttivat Olgan ulkoaitaukseen. Sisätiloissa eläminen on niille ihan uusi juttu, joten monenlaista opeteltavaa riittää. Sisäsiisteyttä joutuu harjoittelemaan ja pissalätäköitä korjailemaan. Ulkoilu voi alkuun olla pelokasta säntäilyä ja muut kanssaliikkujat ihmeellisiä. Yksin jääminen voi alkuun aiheuttaa pienen ikävän - vastahan sen oman ihmisen sai! Kaikesta kuitenkin selvitään, kunhan omistajalla riittää aikaa, kärsivällisyyttä ja hermoja - sekä paljon rakkautta kovia kokeneelle pennulle.

Pentujen isästä ei ole tietoa. Voi myös olla, että sulhasia on ollut useampia kuin yksi. Osa pennuista on sirompia kuin toiset, osalla taas on tuuhea pörröturkki. Koska täysin varmaa tietoa molemmista vanhemmista ei ole, ei voida kokonaan sulkea pois minkään vahtivan rodun taustaa.

Zinasta kasvaa aikuisena ainakin keskikokoinen kaunotar.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.