Arvo

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko:
Syntymäaika: 5/2016

11.9.2016
Valitettavasti saimme huonoja uutisia: klinikkahoidosta huolimatta kipeäksi tullut Arvo menehtyi.

24.8.2016
Arvo on sympaattinen luppakorva, jossa piisaa kuitenkin myös pentumaista energiaa. Arvo on avoin poika, joka tekee uteliaasti tuttavuutta kaikkien vieraidenkin ihmisten kanssa.

Aimo ja Arvo ovat veljekset, jotka ovat kotoisin Viipurin läheisestä Kamennogorskin kylästä. Kamennogorskissa kiertää eläinlääkäreiden partio, joka sterilisoi kaduilla eläviä koiria. Monilla näistä koirista on omistaja olemassa, mutta paikalliseen tapaan koirien annetaan juoksennella silti valvomatta kaduilla. Niinpä nämäkin kodittomat veljekset kastroitiin jo pieninä pentuina tämän eläinlääkäripartion toimesta. Irina tarjosi niille kuitenkin hoitopaikan pihapiiristään, ettei veljesten tarvinnut toipua leikkauksesta ilman valvontaa.

Arvo on veljensä tapaan reipas ja iloinen viikari. Missä vain jotain tapahtuu, voi olla varma, että sinne Arvo kipittää häntä viidentenä jalkana. Ujostelu ei siis kuulu Arvon tapoihin, vaan suurella uteliaisuudella se on tekemässä tuttavuutta jokaisen uuden ihmisen kanssa. Arvo kasvaa isossa pentulaumassa, joten myös sosiaaliset taidot toisten koirien kanssa saavat hyvää harjoitusta. Pentumaiseen tapaan Arvo arvostaakin kovasti myös koirakavereita ja hauskoja juoksuleikkejä porukassa!

Arvosta kasvaa keskikokoinen poika aikuisena. Jokainen tietää, että hyvin käyttäytyvä koira on kaikkein suurin ilo omistajalleen, joten Arvokin toivoo löytävänsä omistajan, joka haluaa pyrkiä tasapainoiseen ja hyvään elämään koiransa kanssa. Siihen kuuluu hyvin tärkeänä osana käytöstapojen opettaminen oikeasta palkitsemalla - fiksuna poikana Arvo oppii uudet tavat varmasti nopeasti. Ja pitää päiviin kuulua myös reipasta ulkoilua ja kaikenlaista aivojen aktivointia, jottei poika vallan tylsisty ja aloita esimerkiksi omatoimista remontointia!

Koiralle kodin tarjoaminen on suuri päätös. Arvo ei halua enää koskaan olla koditon, joten olethan miettinyt tarkoin aikasi ja jaksamisesi. Jos kaiken pohtimisen päätteeksi olet yhä vakuuttunut siitä, että Arvo saisi ansaitsemansa kodin luotasi, odottaa Arvo hakemustasi!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.