Lucky

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen-isohko
Syntymäaika: 4/2016

18.4.2019
Lucky muutti pietarilaiselle tarhalle ja jatkaa kodin etsimistä sieltä käsin.

30.12.2018
Ihastuttava Lucky rakastaa ihmisiä - siliteltäessä pojan häntä huiskii onnesta ja toinenkin kylki kääntyy rapsuteltavaksi.

Luckyn ilme on aina niin aurinkoinen, kun sen tapaa. Poika ei ole vielä päässyt masentumaan, vaikka oman kodin odotusta on kestänyt jo kaksi pitkää vuotta. Lucky on kasvanut nuoreksi aikuiseksi tarhalla ja rauhoittunut alkuaikojen vauhdikkuudestaan. Nyt se on jo hieman arvokkaampi nuori herra, joka ei niin sähellä.

Lucky varmasti nauttisi lenkkeilystä pienen aitauksen sijaan, sillä sen jokainen kulma on ehtinyt tulla jo liiankin tutuksi. Elämän oltua tarhalla rajoittunutta uudet asiat tulevat vaatimaan opettelua, mutta pojassa on kuitenkin aineksia reippaana ja ihmisrakkaana oppimaan ja tottumaan uusiin asioihin. Kunpa ihanalle Luckylle löytyisi koti!

29.11.2018
Luckylle lisättiin video.

Viipurin koirat - Lucky 18.11.2018

30.9.2017
Jos etsit innokasta ja säänkestävää lenkkeilyseuraa, etsimäsi on tässä. Alati iloinen ja ihmisrakas Lucky poika!

Kirjava veijari heiluttelee häntäänsä eturivissä ”Täällä ollaan, tännepäin! Äläkä unohda nameja” Lucky selvästikin viestittää. Ja voi mikä into, loikkaus, pomppu, hyppy, lipaisu ja sama uudestaan. Luckyn riemulla ei ole rajaa. Useampi vieras yhtä aikaa aitauksessa, saa pojan ihan riemun valtaan. Jokaista voisi pussata ja kaikilta myös tietysti poimia namit talteen. Hömellys ja hömpsis, hieman alkaa mennä nuoren miehen into yli. Ja otetaan jo vähän kaulapannasta kiinni, että olehan nyt siinä. Eipä se näytä Luckya ahdistavan. Siinä sitä sitten ollaan vieressä ihan nätisti.

Tälle sählärille on malttia vasta kasvamassa. Onhan sitä menohaluja, kun on vasta 1,5-vuotias nuori mies. Aitaus on pieni ja Luckyssa on kuitenkin reipasta ulkoilijaa iso annos. Aktiivinen koti saa Luckysta oivan koiran, joka jaksaa touhuta. Voisipa Luckysta olla harrastekoiraksikin, johonkin mukavaan koiramaiseen tekemiseen. Mutta se ainakin on selvää että innokas nuori mies tarvitsee kotikoiran tapakasvatusta ja rajoja. Lucky vaikuttaa fiksulta ja innokkaalta kaverilta oppimaan vaikka mitä. Joten mikä ettei Luckylta uuden opettelu onnistuisi. Tarvitaan vain se oikea oma ihminen ja ikioma koti. Lucky on kerrassaan hurmaava kaveri. Lieneekö Luckyn nimissä enne hänelle, joka pojan omaksi saa.

6.10.2016
Lucky on elämäniloinen viikari. Kun vain ihmisiä on Luckyn luona, on poika rajattoman onnellinen!

Lucky päätyi Olgan tarhalle kesällä. Vaikkei koiratarhalla asuminen ole koskaan ihanteellista, on Lucky kuitenkin onnekas, kun kadun sijaan se saa asustella tarhalla. Se on myös varmin tie pysyvän kodin löytämiseen.

Lucky on hyvin mutkaton ja ihanan ihmisrakas poika. Luckyn maailmassa ei taida olla hauskempaa asiaa kuin ihmisten huomio, silitykset ja päälle vielä muutamat herkut. 

Lucky vaikuttaa eläväiseltä, muttei kuitenkaan mahdottoman vilkkaalta pojalta. Se on vähän kömpelön oloinen nuorukainen, sellainen, joka ei vielä oikein tiedä, miten tassunsa asettaisi. Hyväntahtoinen ja hassu, voisi ehkä sanoa.

Lucky vaikuttaa sosiaaliselta pojalta myös toisten koirien kanssa. Kuitenkin, koska Lucky on isohko ja leikkisä poika, tulee toisen koiran olla sellainen, joka jaksaa nuoren miehen iloista elämäntapaa.

Luckystä kasvanee isohko keskikokoinen poika. Se on reipas ja aktiivinen koira, joten uuden omistajan on oltava valmis pitkiin päivittäisiin lenkkeihin ja hyvään tapakasvatukseen Luckyn kanssa. Kuten kaikkien nuorten koirien kanssa, tulee Luckynkin kanssa varautua siihen, että aina kaikki ei mene kuin Strömsössä. Mutta pitkäjänteisellä kouluttamisella ja hyvällä huumorilla Luckyn kanssa selviää varmasti. Tämän hyväntuulisen pojan kanssa ei takuulla tule päiviä, joissa ei riittäisi elämäniloa!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.