Nippe

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 9/2012

11.1.2013
Nipelle löytyi koti yhdistyksen ulkopuolelta.

8.12.2012
Nippe Nappe Nöpötin, pieni karhunpoika, tipautettiin kirjaimellisesti lennosta eläinlääkärin klinikalle. Siinä ei tohtori ehtinyt kuin valkoisen takin lievettään heilauttaa, kun karhunpoikanen inisi surkeana lattialla ja sen tuoja meni menojaan.

Nippe on noin kolmen kuukauden ikäinen ja varsin suloinen koirapojan alku. Se katselee surullisilla silmillään kuinka tässä näin kävi. Yhtäkkiä tutut kasvot vaihtuivat tuntemattomiin ja lämpimät tilat kolkkoihin kylmiin tarhan häkkikyhäelmiin.

Nippe tutkittiin, sirutettiin ja rokotettiin klinikalla ja poika on valmis etsimään omaa kotia; sellaista, josta ei koskaan tule saamaan lähtöpasseja, vaan ainoastaan rakkautta ja läheisyyttä, sohvan pehmeää lämpöä, noh, ehkä rajojakin sopivassa suhteessa ja kun aika on, niin myös koulutaitoja, kuten poikakoirien elämään tapaa kuulua.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.