Miilu

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 11/2016

13.9.2017
Miilu on kasvanut nuoreksi neidoksi. Se tervehtii häntä heiluen ystävällisesti aitaukseen tulijoita, mutta ei kuulu kaikkein innokkaimpiin tättähääriin. 

Viipurin koirat - Miilu 9.9.2017

24.3.2017
Kuka huomaisi kauniin mustan Miilun? Miilu on ystävällinen ja suloinen tyttö, joka rakastaa toisten pentujen kanssa painimista, mutta haluaisi kovasti omaan kotiin.

Irinan tarhalla asuu iso lauma pentuja. Mukana juoksee monta mustaa karvapalloa, joita on ensisilmäyksellä hyvin vaikea erottaa toisistaan. Kun tassuttelijoita jää tarkkailemaan, huomaa niissä eroja: muutama on supersosiaalinen ja ensimmäisenä tekemässä kaiken. Muutama muu taas tarkkailee rauhallisesti hetken, ennen kuin päättää, mihin ryhtyy. Ja muutama kuuluu keskikastiin: hengailee vauhdikkaimpien mukana, mutta antaa riehakkaampien kuitenkin viedä ensimmäisenä huomion. Miilu on tällainen tassuttelija: se antaa tilaa vauhdikkaammille pennuille, mutta tulee kuitenki reippaasti hakemaan huomiota, kunhan siihen tulee tilaisuus.

Miilu vaikuttaa kivalta ja mutkattomalta pennulta, joka ehkä kaipaa välillä vähän rohkaisua, mutta tottuu kuitenkin nopeasti uusiin ihmisiin. Pentukavereiden kanssa painiminen on kovasti Miilun mieleen ja mikäs sen mukavampaa ajanvietettä nuorille pennuille onkaan. Tarhalla kasvaminen ei silti ole lainkaan ihanteellista pennulle, joten Miilu toivoo koiranpennun lottovoittoa: se on sellainen, että joku ihana ihminen huomaan Miilun kuvan ja on täydellisen varma siitä, että haluaa tarjota Miilulle kodin ja onnellisen loppuelämän.

Miilusta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Miilu arvostaisi sellaista omistajaa, joka on valmis panostamaan tytön hyvinvointiin kaiken tarvittavan. Se tarkoittaa päivittäisiä pitkiä lenkkejä, energiaa kuluttavaa aktivointipuuhailua ja tietysti myös paljon rapsutuksia ja rentoa yhdessä oloa.

Viipurin koirat - Miilu 10.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.