Enia

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pienehkö keskikokoinen
Syntymäaika: 9/2017

25.4.2019
Suruksemme saimme kuulla, että tarhalla oli käynyt ulkopuolisia availemassa aitausten ovia. Eri aitausten koirat olivat juosseet vapaina ja tapelleet keskenään. Enia menehtyi tappelussa.

14.3.2018
Iloinen ja ympärillä pomppiva Enia päätyi yhdessä siskonsa Elzan kanssa Irinan tarhalle loppu- tai alkuvuodesta, ja on nyt sitä mieltä että matka omaan kotiin saisi jo alkaa!

Kovimmat pakkaset ovat toivottavasti takanapäin ja kevätaurinko alkaa hiljalleen lämmittää. Vaan mikäpä lämmittäisi pienen koiratytön sydäntä yhtä paljon kuin muutama ystävällinen tarhavieras rapsutuksineen ja leluineen. Enia yhtyy muiden onnessaan kirmailevien pentujen pomppukerhoon ja häntä vimmatusti vispaten nuuhkii ja nuolee vieraan sormia. Niin kovin tekisi mieli enemmänkin tutustua ja tulla ihan kunnolla luokse rapsuteltavaksi, mutta rohkeus ei vain meinaa riittää. Ja kun Enia vielä huomaa, että sitä yritetään pyydystää syliin kuvattavaksi niin vikkelät jalat sipsuttavat äkkiä karkuun. Sylissä Enia antaa kiltisti käsitellä itseään eikä yritä rimpuilla pois.

Vaikka Eniaa jonkin verran vieraat ihmiset jännittääkin, on tytössä potentiaalia ihan täysivaltaiseksi sohvanvaltaajaksi ja perheenjäseneksi. Enia tulee tarvitsemaan aikaa alun sopeutumiselle ja ymmärrystä uusien asioiden opiskelulle. Tämä tyttö ei ole nähnyt vielä paljonkaan maailmaa, ja turvallisen koirakaverin vierestä olisikin hyvä ihmetellä uusia asioita ja tilanteita.

Kiltti Enia vaikuttaa sopuisalta tytöltä ja tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa isossa laumassa. Eniasta ei mitään jättiä tule, mutta sellainen keskikokoinen, ehkäpä 20 kilon kieppeillä oleva kaunotar siitä voisi kasvaa.

Viipurin koirat - Enia 13.4.2018

Viipurin koirat - Enia 13.3.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.