Hiawatha

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 9/2018

14.7.2019
Hiawatha jäi venäläiseen hoitopaikkaansa.

23.5.2019
Ujo Hiawatha pääsi venäläiseen kotihoitopaikkaan opettelemaan kotikoiran taitoja ja luottamusta ihmisiä kohtaan.

29.1.2019
Kaikki Hiawathalta testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. 

Hiawathalta testattiin anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja Dirofilaria repens, babesioosi ja leishmanioosi. Viipurin Koirat testautti myös Hiawathan rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta.

10.1.2019
Voi pientä Hiawathaa kun jännittää niin kovasti! Pentueen ujopiimä tarkastelee vierailijoiden touhuja hieman etäämpänä eikä oikein uskalla osallistua herkkujen jakoon.

Hiawatha ja sisarukset Hania, Helga, Hulda, Hilppa ja Hukka löytyivät loppuvuodesta Karjalankannaksella sijaitsevasta kylästä. Pentujen koditon emo steriloitiin ja jäi kylään asustelemaan, mutta pikkuiset pennut pääsivät Olgan tarhalle kasvamaan ja odottamaan omia koteja.

Hiawatha on jäänyt pentueen arimmaksi eikä oikein tohdi tulla hakemaan osaansa herkuistakaan. Sylissä Hiawatha istuu kiltisti mutta selvästi jännittyneenä. Hiawatha kaipaisi pian omaan kotiin opiskelemaan kotikoiran taitoja kun se vielä on helppoa! Aikaa ja kärsivällisyyttä se toki vaatii pienenkin, vailla kunnollista sosiaalistumista jääneen, pennun kohdalla. Alkutaipaleella kivan koirakaverin tuki ja turva olisikin pienelle Hiawathalle tärkeää, joten Hiawatha etsii koirakaverillista kotia hieman etäämmällä kaupunkien vilinästä.

Viipurin koirat - Hiawatha 15.12.2018 & 5.1.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.