Amalia

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 8/2012

31.12.2012
Amalialle löytyi koti yhdistyksen ulkopuolelta.

14.12.2012
Amalia-armas on kovin rakastettava ja suloinen tyttö. Sisarustensa kera se vain odottaa, että matka Suomeen koittaisi jo pian!

Neljän pennun joukko, Aarre, Aapeli, Amalia ja Arttu, oli jätetty aamuvarhaisella Irinan tarhan eteen. Ilmeisesti pennut oli sullottu isoon pahvilaatikkoon, mutta eihän sellainen ollut tätä vauhtijengiä pidellyt. Kaikeksi onneksi kukaan pennuista ei ollut eksynyt auton alle, vaan hieman hämmentyineinä ne loikkivat Irinan luo, kun tämä saapui aamulla tarhalle. Eipä Irinalla ollut muuta mahdollisuutta kuin napata pennut kainaloon ja nostaa ne muiden pienten pentujen joukkoon jo entisestäänkin kovin täyteen pentuaitaukseen.

Amalia on nimensä mukaisesti kovin armas tyttönen. Syötävän suloisesti se katselee pää kenollaan pentuaitauksen verkkoseinän takaa ja alkaa teputtaa malttamattomasti paikallaan, kun se huomaa tulijoiden vihdoin lähestyvän. Riemulla ei ole rajoja, kun Amalia vihdoin saa huomiota ihmisiltä!

Iloiselle Amalialle ei  ole suotu kovinkaan tuuheaa turkkia, joten sen puolesta tyttö toivoisi pääsevänsä Suomeen, lämpimään kotiin, jo mahdollisimman pian. Muodollisuudet eli rokotukset ja sirutuksetkin ovat jo hoidossa, joten nyt pidetään vain peukut pystyssä, että tytön ei tarvitsisi koko talvea värjötellä tarhalla!

Katso video Amaliasta:

Viipurin koirat - Amalia

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.