Uuno

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi/suureksi
Syntymäaika: 1/2019

9.7.2019
Uuno sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

21.6.2019
Valloittava ja ihmisrakas Uuno haluaa olla siellä missä ihmisetkin. Luottavainen, reipas ja mukava Uuno vaikuttaa oikein mainiolta koiranalulta.

Uuno on melko tuore asukki Irinan tarhalla. Sopeutuvaisen oloinen poika mennä tutkiskelee reippaana aitauksessaan ja tulee suu hymyssä ja häntä heiluen vastaanottamaan vieraita. Uuno ei tunnu välittävän ovatko ihmiset tuttuja vai tuntemattomia, rakkautta ja pusuja riittää kaikille. Ihmisrakkaasta Uunosta saakin välittömän, vähän hömelön mutta hyväntahtoisen vaikutelman. Uuno elää isossa ulkoaitauksessa jakaen sen usean muun eri ikäisen nartun ja uroksen kanssa. Ainakin toistaiseksi nuori Uuno tulee hyvin sujuvasti juttuun muiden koirien kanssa.

Uunolla on aika jyhkeät tassut ja pitkät kintut, joten siitä saattaa kasvaa suurehko koira aikuisena. Avoimesta ja reippaasta luonteesta päätellen Uuno on saanut elää tärkeän pikkupentuvaiheen ihmisten parissa, sillä näin ihmisrakas poika Uuno tuskin muuten olisi. Mitään kotikoiran taitoja Uunolla tuskin on hallussaan, joten niitä täytyy tulevan kodin olla valmis harjoittelemaan. Perustaitojen, kuten sisäsiisteyden, hihnassa kävelemisen ja yksin olemisen lisäksi vastaan voi tulla muitakin harjoittelua vaativia asioita. Uunon menneisyydestä ei ole tietoa emmekä voi tietää minkälaisessa ympäristössä se on elänyt ennen tarhalle joutumista. Ulkomaailmassa voi aina olla uusia asioita ja tilanteita, jotka jännittävät Uunoa. Rauhallisella totuttamisella ja siedätyksellä päästään usein kuitenkin pitkälle.

Uuno ei ainakaan toistaiseksi harrasta turhaa haukkumista tarhalla, joten sen puolesta monenlainen asuinympäristö voisi sopia reippaalle pojalle. Uuno haluaa löytää sitoutuneen ja kunnollisen omistajan, joka on valmis panostamaan koiraystävänsä elämään ja hyvinvointiin sataprosenttisesti. Nuorena poikana Uuno etsii aktiivista omistajaa, joka haluaa harrastaa reipasta lenkkeilyä koiransa kanssa ja jolta ei myöskään ymmärrys ja kärsivällisyys lopahda nuoren miehen metkuihin. Sympaattinen ja persoonallinen Uuno on valmis uusiin seikkailuihin!

Viipurin koirat - Uuno 23.6.2019

Viipurin koirat - Uuno 30.5.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.