July

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 3/2015

22.7.2015
July-pieni ei ehtinyt omaan kotiin vaan menehtyi tuntemattomasta syystä tarhalla.

2.7.2015
Muutamassa viikossa July on piristynyt huimasti ja nyt sen hauskan malliset korvat ovat nousseet pystyyn. Pääsisipä se nauttimaan kesästä omaan kotiin.

July on mitä suloisin tyttö. Se tulee iloisena luokse ja ottaa onnellisena rapsutukset vastaan. July on toistaiseksi mukavan rauhallinen pentu. Se istahtaa usein viereen ja katselee pienillä tummilla silmillään suoraan silmiini. Ihmisten kanssa seurustelu on parasta, mitä tämä pieni pentu tietää.

Viipurin koirat - July 6.7.2015

 

16.6.2015
Pörröinen ja unelias July kömpii kopin suulle hiukan ihmetellen: mitä täällä touhutaan? Suloinen tyttö tervehtii parilla pusulla, kun se nostetaan syliin.

July on vasta vähän aikaa sitten joutunut tarhalle ja jakaa saman asumuksen muutaman muun pennun kanssa. Julya ei aluksi näy missään, mutta kun sisälle koppiin kurkistaa, niin uneliaat silmät pilkistävät ystävällisesti takaisin. Pörröinen July nostetaan syliin ja mikä voisikaan olla ihanampaa kuin herätä ihmisten silityksiin ja rapsutteluihin. Tytön häntä heiluu iloisena ja se nuuhkii tuttavallisesti kasvoja.

July haluaisi jo pian päästä viettämään tavallista pennunelämää omaan kotiin, missä omilla leluilla saa leikkiä mielin määrin, ottaa nokoset rauhassa silloin kuin huvittaa eikä nälkää tarvitsisi nähdä milloinkaan. Ja mikä tärkeintä, oman ihmisen huomiosta ja rakkaudesta saa nauttia joka päivä! Kotikoiran elämä ei ole Julylle tuttua, joten monia asioita pitää lähteä opettelemaan alusta alkaen. July muuttaakin vain sellaisen ihmisen luokse, jolla riittää aikaa ja ymmärrystä sen sopeuttamiseen.

Mikäli elämässäsi olisi Julyn mentävä aukko ja olet varma, että July kulkee mukanasi yllättävistäkin elämänmuutoksista huolimatta, odottaa tyttö jo innoissaan yhteydenottoasi!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.