Kaarlo

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 11/2013

16.2.2014
Kaarlo sai kodin Viipurista.

15.2.2014
Kaarlo on iloinen ja reipas nuorimies. Syliin pääseminen on parasta mitä Kaarlo tietää, ja toiseksi parasta taitavat olla tuomamme herkut!

Kaarlo ja siskonsa Kaisa hylättiin Irinan tarhalle parikuisina. Sisarukset ovat hyvin samannäköisiä ja samanoloisia - iloisia, mutkattomia hännänheiluttajia. Nyt ne ovat varttuneet siihen ikään, että muutto omaan kotiin alkaa olla ajankohtaista.

Kaarlo rakastaa kovasti ihmisten huomiota ja iloisesti hyppien se seuraa meitä ympäri aitausta. Ja kun tulee se hetki, että joku ehtii nostamaan Kaarlon syliin, ei hännän heilutuksesta tule loppua.

Kaarlo on reipas pentu, joka tarjoaa varmasti vauhtia ja vilinää elämään! Kaarlo haaveilee varmasti sellaisesta omistajasta, joka jaksaa ulkoilla ja tarjota pojalle paljon mukavaa tekemistä. Kaarlosta kasvanee ainakin keskikokoinen poika, mutta saahan sitä koira koirankokoiseksi tulla!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.