Kanerva

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 12/2012

7.5.2013
Kanerva sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

9.4.2013
Kanerva on kovin kiinnostunut meistä tarhakävijöistä, mutta tyttö ei vaan voi sille mitään, että tuttavuuden tekeminen vielä vähän jännittää.

Kanerva seurailee uteliaana touhujamme. Kuitenkaan tyttö ei uskaltaudu ihan silitettäväksi asti, vaan tällä hetkellä Kanerva on sitä mieltä, että se haluaa mieluummin seurailla puuhiamme piene etäisyyden päästä. Kanerva toivoisikin pääsevänsä pian omaan kotiin, jotta tyttö pääsisi keräämään rohkeutta ja opettelemaan elämää kotikoirana.

Viipurin koirat - Kanerva

1.3.2013
Kanerva on iloinen luonnonlapsi, joka juuri nyt ei kaipaa mitään muuta kuin jonkun kivan koirastahaaveilijan yhteydenottoa!

Neljä kovin identtistä pentua oli löydetty aamulla Irinan tarhan edestä. Nämä pienet eivät sinne olisi mitenkään itse voineet eksyä, joten totuus lienee, että ne oli aamuyön tunteina sinne tarkoituksella jätetty. Onneksi pikkuiset eivät olleet järkyttyneet ympäröivästä koiranhaukunnasta, vaan varovaisen uteliaasti nelikko jo tassutellut Irinaa aamulla vastaan pentutalon edessä. Tarkempi tutustuminen kertoi, että kyseessä oli kolme siskosta ja niiden veli: Kerttu, Kaarna, Kanerva ja Kuisma.

Kanerva on sisarustensa tavoin iloinen tyttö. Vähän Kanervaa voi uudet asiat, kuten syliin ja valokuviin joutuminen jännittää, mutta ihmekös tuo, kun pienen pennun elämässä on viime aikoina tapahtunut niin paljon uusia ja ihmeellisiä asioita. Vaan heti kun vapaus sylistä taas koittaa, painaltaa Kanerva pentukavereidensa joukkoon ja aloittaa iloiset hippaleikit. Ja sitten kohta tyttö taas muistaa ihmiset, ja suloisesti loikkien se tulee jälleen seurailemaan meitä.

Kanerva ei vielä tiedä, haavelisiko se elämästä citykoirana, joka reippaasti tassuttelisi kaupungin kaduilla ja irrottelisi koirapuistoissa. Vai sittenkin elämästä heppatyttönä, joka vähän luonnonlapsena saisi päivät paimentaa hevosia ja iltaisin käpertyä omistajan viereen sohvalle.

Kun Kanerva ei itse voi uutta omistajaansa valita, joutuu se keskittymään suloiseen silmiin tuijotukseen: vaikka tyttö ei ulkoisesti ehkä ihan ensimmäisenä kiinnitäkään huomiota, uskoo se selvästi siihen, että vielä joku näiden nappisilmien edessä tulee silti sulamaan. Kanervan rokotukset mahdollistavat Suomeen muuttamisen huhtikuun alussa, joten tyttö odottelee nyt kovasti jonkun kivan ihmisen yhteydenottoa!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.