Simi

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 3/2018

25.7.2018
Simi sai kodin Viipurista.

6.7.2018
Simi tutkailee vieraita alkuun pienen hetken, mutta jo pian heittäytyy selälleen rapsuttelijan jalkoihin. Olisiko juuri Sinulla koti ihanalle Simille?

Simi ja sen sisarukset syntyivät kevättalvella Irinan kotipihaan. Emo Sharon oli löydetty kadulta viimeisillään tiineenä juuri muutamaa päivää aiemmin, ja oli pienestä kiinni etteivät pennut syntyneet keskelle vilkasta kylänraittia. Sharon-emo piti hyvää huolta pennuistaan ja koiraperhe asui pitkään Irinan kotipihalla olevassa aitauksessa. Muutama pennuista menehtyi ja osa löysi kodit. Kaksi jäljelle jäänyttä, Simi ja Sihu, etsivät nyt omia loppuelämän koteja Suomesta. 

Pienen alkutuumailun jälkeen Simi paljastuukin oikein hellyydenkipeäksi ja herttaiseksi pennuksi, joka ei vain heti alkuun ollut oikein varma uskaltaako tuntemattomia ihmisvieraita noin vain lähestyä. Todettuaan ihmiset mukaviksi, Simi tulee iloisesti pyytämään huomiota ja kellahtaa selälleen nauttimaan rapsutuksista. Vaikka leikit muiden pentujen kanssa maistuvatkin, vaikuttaa Simi toistaiseksi mukavan rauhalliselta pennulta, joka jättää turhat sähläämiset muille. Pentukavereiden kanssa kiltti ja sopuisa Simi tulee hyvin toimeen. Miesvierastakaan Simi ei kavahda vaan rapsutukset kelpaavat jokaiselta. 

Simi ja Sihu ovat syntyneet Irinan kotipihalla ja siirtyneet sieltä tarhalle. Ne ovat koko pienen ikänsä viettäneet koiraseurassa, mutta paljon on jäänyt maailmaa näkemättä. Reipas koirakaveri uudessa kodissa turvaa ja esimerkkiä näyttämässä olisi tärkeä juttu. Tulevan kodin on myös ymmärrettävä, että monet täysin arkipäiväiset asiat voivat alkuun jännittää ja olla pelottavia. Uutta ihmeteltävää ja opiskeltavaa riittää. Ajan ja rauhallisen totuttelun avulla päästään kuitenkin usein pitkälle, ja Simi olisi enemmän kuin valmis jo pian valloittamaan oman ihmisen itselleen!

Viipurin koirat - Simi 4.7.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.