Cilla

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (55-60 cm)
Syntymäaika: 2008

14.12.2013
Cilla sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

8.12.2013
Reipas Cilla nauttii leikeistä aitauskavereidensa Evanin ja mustin kanssa. Ihmistenkin kanssa se leikkisi mieluusti!

Viipurin koirat - Evan ja Cilla

15.9.2013
Cilla on erittäin reipas ja seurallinen tyttö. Cilla suorastaan kiipeää syliin, kun vain joku ihminen antaa tytölle huomiota.

Cilla hylättiin Irinan tarhalle loppukeväällä 2013. Koko kesän Cilla joutui viettämään sisähäkissä, mutta nyt viimein tyttö pääsee nauttimaan syksyn viimeisistä lämmittävistä auringonsäteistä ulkona.

Cilla on arviolta viisivuotias, hyvin iloinen, reipas ja ystävällinen tyttö. Cilla ei kainostele näyttää innostustaan, vaan Cilla suorastaan kiipeää syliin, kun sen aitaukseen menee. Cillasta tulisi varmasti mainio lenkkikaveri jollekin aktiiviselle ihmiselle, sillä Cillasta ei virta ihan hetkessä lopu.

Cilla tulee hyvin toimeen ainakin uroskoirien kanssa. Cilla vaikuttaa toimeliaalta tytöltä, joka myös silloin tällöin kommentoi ympäristön tapahtumia, joten pieni kerrostaloasunto ei liene ihanteellisin asumismuoto Cillalle. Oma piha ja sen päälle reippaat ulkoilulenkit olisivat taas varmasti Cillan mieleen!

Viipurin koirat - Cilla

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.