Susie

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2012

1.7.2012
Susie sai kodin Saksasta.

26.6.2012
Susie on rauhallinen ja vallan utelias pentu, joka pää kallellaan katselee pikkuruisen kopin ovelta muiden pentujen ilakointia ja tarhavierailijoiden lepertelyä. Susie-tyttö on etsinyt kotia jo kuukauden verran. Tämä huonomuistinen kirjoittaja vain unohti tytön ja näin ollen myös 4kk:n ikäinen, pikkuinen susie hukkanen jäi ilman mahdollisuutta oman ihmisensä löytämiseen.  

Tapasin Susien muutama viikko sitten tarhalla. Susie on rauhallinen ja vallan utelias pentu, joka pää kallellaan katselee pikkuruisen kopin ovelta muiden pentujen ilakointia ja myös meidän tarhavierailijoiden yletöntä pentulepertelyä. Susie tulee varovaisesti luokse ja nauttii silmin nähden elämänsä ensimmäisistä hellistä hetkistä ihmisen syliin käpertyen. Näitä hetkiä toivoisin Susielle lisää!

Susie on valmis muuttamaan omaan kotiin. Tyttö on madotettu ja rokotettu, Susiella on ikioma passi, joka avaa oven melkein minne tahansa maailmaan. Susielle kuitenkin riittää oman kodin ovi, ja se ovi, joka on avoinna oman ihmisen sydämeen.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.