Telma

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2012

15.12.2012
Telma sai koin yhdistyksen ulkopuolelta.

13.12.2012
Telma on ystävällinen ja sympaattinen tyttö: onko mitään liikuttavampaa kuin kaulaa vasten painuva pieni pennun kuono, kun Telma vihdoin pääsee syliin lämmittelemään.

Talvi oli juuri saapumassa Viipuriin, kun pieni ja laiha Telma oli tuotu Irinan tarhalle. Tylysti pentu oli nostettu autosta Irinan syliin ja pennun hylännyt omistaja oli kiireesti vain poistunut paikalta. Telman onneksi se sentään tuotiin tarhalle eikä jätetty kadulle yksin pakkasen ja lumen armoille. Niin väärin kuin pennun hylkääminen onkin, niin nyt Telma saa mahdollisuuden etsiä sellaisen kodin, josta sen ei enää koskaan tarvitse lähteä.

Telma on kovin ystävällinen ja ihmisistä pitävä tyttönen. Se ei tiedä mitään ihanampaa kuin päästä syliin lämmittelemään. Silloin Telma painautuu niin lähelle kuin vain pystyy eikä millään haluaisi siitä  pois, kun jälleen tulee hetki, jolloin on aika ottaa seuraava pentu syliin lämmittelemään.

Telma etsii sataprosenttisen sitoutuvaa omistajaa: sellaista, joka on valmis käymään läpi niin teini-iän metkut kuin lopulta hiljentyvän vanhuudenajankin – mahdollisesti jopa viidentoista vuoden mittaisen yhteisen tien.

Telma on jo rokotettu, ja mitään muuta tyttö ei toivo kuin mahdollisimman pikaista matkaa Suomeen Viipurin pakkasista.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.