Lei

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 10/2016

14.4.2017
Suureksi suruksemme saimme kuulla Lein menehtyneen tarhalla.

5.4.2017
Lei on kaunis ja iloinen tyttö! Se on takuulla etunenässä tutustumassa jokaiseen tulijaan, eikä Lei taida tietääkään mitään ihanampaa kuin ihmisten kanssa seurustelu.

Lei ja sen sisko Li hylättiin alkukeväästä. Ne päätyivät Irinan tarhalle, jossa molemmat tekevät nyt parhaansa valloittaakseen jonkun sydämen ja varmistaakseen matkan omaan ḱotiin. Ja onhan se melkoinen ihme, jos nämä ihanat ja iloiset tytöt eivät pian löydä omia koteja!

Siskokset ovat hyvin samannäköiset ja -oloiset. Lei on niistä kuitenkin hieman isompi, vaikkei sekään mikään jättiläinen ole. Luultavasti myös Lei jää aika siroksi tytöksi, vaikka keskikokoisen koiran mittoihin kasvaakin.

Lei on iloinen, ihmisrakas ja menevä tyttö. Se pärjää isossa pentulaumassa hyvin, ja vikkelästi se pujottelee muiden pentujen välistä hakemaan niin rapsutukset kuin herkutkin. Lei voisi olla oiva kaveri johonkin kivaan koiraharrastukseenkin, sillä se vaikuttaa hyvin avoimelta ja innokkaalta tytöltä.

Vähintään Lei tulee tarvitsemaan omistajan, joka haluaa sitoutua Lein kanssa päivittäiseen aktiiviseen ulkoiluun ja muuhun tarvittavaan puuhailuun. Reippaana tyttönä Lei voisi sopeutua hyvin myös kaupunkiin. Koirakaveri on aina kiva juttu, mutta ei kuitenkaan välttämättömyys. Välttämättömyys on sen sijaan uuden omistajan 100-prosenttinen sitoutuminen - vaikka aina kaikki ei menisikään ihan kuin Strömsössä, ei koirakaveria jätetä!

Viipurin koirat - Lei 2.4.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.