Edvin

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 2011

6.11.2014
Edvin sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

9.11.2013
Komea Edvin pitää kovasti ihmisistä. Koirienkin kanssa se näyttää tulevan nykyään juttuun, ainakin tytöt ovat sen mielestä ihan ok.

Edvin onkin päässyt pois ketjusta ja asustaa nyt neljän tyttökoiran kanssa aitauksessa.

Uroksen kaveriksi emme sitä luovuta, mutta tyttökaveri saattaisi olla ok. Etsimme Edvinille kotia, jossa on jo aikaisempaa koirakokemusta.

Viipurin koirat - Njura & Edvin

Viipurin koirat - Edvin

Viipurin koirat - Edvin

2.5.2013
Edvin hyvin reipas ja ihmisystävällinen poika. Pojan ilolla ei ole rajoja, kun se kerrankin saa hetkeksi seuraa!

Edvin on asunut jo jonkin aikaa Irinan tarhalla. Aluksi poika oli todella ylikierroksilla, mikä purkautui toisten koirien kiusaamisena. Lopulta muut Edvinin kanssa samassa häkissä olleet koirat eivät uskaltaneet enää liikkua häkissään, kun Edvin komensi ja vahtasi niiden jokaista askelta.

Muiden koirien rauhan turvaamiseksi Edvin siirrettiin ketjun päähän tarhan eteen. Ketjussa eläminen ei ole mukavaa, mutta järjestely on rauhoittanut Edviniä huomattavasti. Vieläkin Edvin riemastuu kovasti, kun se saa seuraa meistä tarhalla kävijöistä, mutta ylikierroksilla käyminen ja yletön höseltäminen ovat jääneet jo vähemmälle.

Edvin etsii varmuuden vuoksi kotia ainoana koirana. Voi olla, että Edvin oppii tulemaan vielä ihan hyvin toisten koirien kanssa, kun se pääsee rauhallisempaan ympäristöön, mutta uuden omistajan tulee myös varautua siihen, että Edvin haluaa olla ainoa koira kodissa koko ikänsä.

Ihmiset ovat Edvinille tärkeintä maailmassa: häntä heiluen Edvin tulee hakemaan huomiota ja on haljeta onnesta, kun se edes pienen rapsutteluhetken aina ohimennessämme. Edvin vaikuttaakin varsin avoimelta ja reippaalta pojalta.

Koska Edvin on nuori ja aktiivinen poika, tulee se tarvitsemaan kodin, jossa todellakin jaksetaan panostaa koiran kanssa ulkoilemiseen, sen aktivoimiseen ja ehdottomasti myös kouluttamiseen.  Emme tiedä, onko Edvin koskaan asunut sisällä talossa, joten uuden omistajan tulee valmistautua myös sisäsiisteyden ja yksinjäämisten treenaamiseen. Pitkäjänteisellä harjoittelulla Edvinistä kuoriutuu vielä erittäin komea, fiksu ja reipas koirakaveri!

Viipurin koirat - Edvin

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.