Sonia

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 10/2016

15.8.2019
Sonian kodinetsintä valitettavasti lopetetaan, koska se on muuttunut erittäin araksi ja ihmisiä pelkääväksi.

5.4.2017
Tumma kaunotar tässä on nimeltään Sonia. Sonia on ystävällinen pentu, mutta vieraiden paljous hämmentää ja turvallisinta on pitää pientä välimatkaa.

Sonia päätyi keväällä Irinan tarhalle. Emme tiedä tarkemmin mistä tyttö sinne tupsahti, mutta näin kävi ja nyt täytyy vain toivoa parasta että tarha-aika jäisi mahdollisimman lyhyeksi.

Sonia elää tällä hetkellä samassa aitauksessa usean muun koiran kanssa. Lauma koostuu pääasiassa nuorista koirista, mutta mahtuu joukkoon muutama aikuinenkin. Sonia ei tee itsestään numeroa. Se on kiinnostunut vieraista ja tapahtumista ympärillään, mutta antaa rohkeammille tietä jääden itse huomaamattomaksi sivustaseuraajaksi. Vaikka Sonia ajoittain tulee ihan viereen nuuhkimaan housunpuntteja, pakittaa se pois kun sitä yrittää koskettaa. Tytön saa pienellä vaivalla syliin, ja sylissähän ujo neitonen istuu varsin nätisti antaen hienosti käsitellä itseään.

Varovainen Sonia haluaisi löytää jostain rauhallisen ja ymmärtäväisen ihmisen rinnalleen. Sonian kotiutuminen voi vaatia paljon aikaa - tai sitten tyttö voi reipastua ennätysvauhdissa päästyään turvalliseen kotiympäristöön. Kristallipalloa ei kuitenkaan ole, joten kaikkeen on syytä varautua. Varovaisuudestaan huolimatta Sonia vaikuttaa hyvin kiltiltä ja sympaattiselta tytöltä, joten toivottavasti onni potkaisisi sitä - Suomen suuntaan.

Viipurin koirat - Sonia 2.4.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.