Emma

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 5/2014

19.8.2014
Emma sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

14.8.2014
Sylissä oleminen on jännä paikka Emmalle eikä se ymmärrä mitä ihmettä ympärillä tapahtuu, mutta todellisuudessa Emma on kuitenkin rapsutuksista nauttiva iloinen tyttö.

Ihana, viaton, pieni liikuttava tyttö. Joku tästäkin pennusta halusi eroon, ja Emma sai jakaa surullisen, mutta niin tavallisen kohtalon muiden pentujen tapaan ja jäädä odottamaan uutta elämää isolle koiratarhalle.

Emma ei ole pentu rasavilleimmästä päästä vaan tutkailee toistaiseksi hieman varovaisesti tarhavieraita. Kun sen luokse astelee, vaikuttaa pikkuinen kuitenkin maailman onnellisimmalta koiranpennulta ja osoittaa suurta kiitollisuutta niistä muutamista ihanista rapsutuksista ja hellyydenosoituksista mitä osakseen saa. Iso koiratarha ei ole mukava paikka pennulle kasvaa, ja Emma toivookin yli kaiken pääsevänsä pian pois omaan kotiin.

Emma etsii ihmistä, jolla riittää kärsivällisyyttä ja aikaa kaiken uuden opetteluun ja ihmettelyyn. Emmaan täytyy sitoutua koko sen loppuelämäksi eikä sitä saa hylätä enää koskaan. Tämä tyttö lupaa kulkea uskollisena ystävänäsi vierelläsi vaikeidenkin elämänmuutosten läpi, joten olethan luottamuksen arvoinen.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.