Delta

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 2010

14.7.2013
Delta sai kodin Viipurista.

11.3.2013
Nauravainen Delta tassuttelee rauhallisesti ja ystävällisesti tarhalla vastaan. Delta vaikuttaa mutkattomalta ja sopivasti itsenäiseltä tytöltä.

Delta oli toimitettu Irinan tarhalle kadulta kuljeksimasta. Tytöllä lienee ollut joskus koti, sillä Deltan linjat kertovat, että tyttö on ollut ruokaaikaan kotona. Myös turkki on niin hyväkuntoisen näköinen, että pelkästään katuja tallaamalla ja roskiksista ruokaa etsimällä se tuskin olisi niin pehmeä ja puhdas.

Kukaan ei kuitenkaan ole kaivannut Deltaa, joten tyttö joutuu nyt etsimään uuden kodin. Voisi uskoa, että Delta soveltuu monenlaiseen kotiin: Delta ei moksiskaan tarhan hälinästä eikä vieraista ihmisistä, vaikka tyttö on ollut tarhalla vasta vähän aikaa. Sopeutumiskykyä tuntuu siis tytöllä olevan. Toki uuteen kotiin muutto on aina iso mullistus koiran elämässä ja tuo takuulla yllätyksiä niin uudelle omistajalle kuin koirallekin.

Delta pitää kovasti ihmisten seurasta, mutta mikään varsinainen huomionhakija se ei ole. Kun tytölle vähän huikkaa, tulee se häntä heiluen rapsuteltavaksi, mutta kohta Delta taas huomaa jossain jotain mielenkiintoisempaa, ja tassut vievät eteenpäin. Delta vaikuttaakin kohtuullisen itsenäiseltä tytöltä. Muiden koirien kanssa Delta tulee sujuvasti juttuun.

Delta on sympaattinen ja nauravainen tyttö, joka voisi valloittaa oman uuden kotiväkensä ja kotikulmansa vaikka heti!

Viipurin koirat - Delta

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.