Bretta

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50-55 cm)
Syntymäaika: 9/2016

2.7.2018
Bretta sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

16.1.2017
Jos joku järjestäisi hullunkurisimmat korvat -kilpailun, taitaisi Brettan voitto olla taattu! Ja on Bretta toki muutenkin mainio tyttö: iloinen, reipas ja sosiaalinen.

Olgan hoiviin päätyi loppuvuodesta paljon kodittomia pentuja. Bretta on yksi niistä onnekaista, jotka kadulle joutumisen sijaan pääsivät tarhalle odottamaan omaa kotia. Nyt Brettan rokotukset ovat jo voimassa ja matka omaan kotiin saisi alkaa mitä pikimmiten.

Bretta on utelias ja reipas tyttö. Se ei aristel tai tuumaile, vaan tulee heti tutustumaan ja hakemaan herkkuja. Häntä heiluu hurjaa tahtia ja eripari korvat kääntyilevät toiveikkaina, kun Bretta tarkkailee herkkujen jakamista. Kilpailu on kova, ja toki myös Bretta saa aina osansa tuliaisista!

Bretta vaikuttaa avoimelta ja sosiaaliselta tytöltä. Isossa pentulaumassa se oppii tulemaan sujuvasti toisten koirien kanssa juttuun. Ja vieraat ihmisetkin Bretta ottaa iloisena vastaan. Toki on mahdollista, että rajatussa tarhassa kasvaminen saa Brettan aluksi ihmettelemään uutta kotia ja kaikkea jännää sen ympäristössä. Rauhallisella opastamisella ja totuttamisella Bretta sopeutuu kuitenkin varmasti hyvin uuteen kotiinsa.

Bretta kasvaa aikuisena keskikokoiseksi tytöksi, joten haussa sille on sopivan aktiivinen koti. Sellainen, jossa ulkoilua ei unohdeta kurjassakaan säässä eikä sormi mene suuhun, vaikka joskus joutuisi pohtimaan muutamaankin kertaan, että mitäs kaikkea puuhaa aktiiviselle Brettalle keksisikään. Bretta varmaankin innostuisi jostain kivasta harrastuksesta, mutta ihan tavallinen koiranelämä pitkine lenkkeineenkin olisi Brettalle mieleen.

Jos koiran hankinta ei ole hetken mielijohde, eikä elämänmuutokset tai pienet vastoinkäymiset saa varmasti harkitsemaan koirasta lupumista, odottelee Bretta yhteydenottoasi. Bretta lupaa kulkea kanssasi kaikki elämän mutkat ja mäet, jos sinäkin olet valmis sitoutumaan samaan!

Viipurin koirat - Bretta 18.2.2017

Viipurin koirat - Bretta 20.1.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.