Samson

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 10/2016

10.3.2017
Samson sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

21.2.2017
Voi Samsonia. Ystävällinen mutta aavistuksen varovainen Samson näyttää sylissä kököttäessään aivan hämmentyneen kuutin ja karhunpennun välimuodolta.

Neljä pientä huolestunutta surusilmää tuotiin eräänä talvipäivänä Irinan tarhalle. Sisarukset Seamus, Samson, Samir ja Sansa elelivät pienessä Gavrilovon kylässä vailla suojaa ja huolenpitoa, joten niiden onneksi ne poimittiin talteen ja toimitettiin Irinan luokse. Pienet karhunpennut toivovat nyt parasta ja matkan omaan kotiin alkavan pian.

Samson on ystävällinen pentu, mutta tutustuu uusiin ihmisiin mielellään rauhalliseen tahtiin. Vähän vielä vieraat epäilyttää, mutta viimeistään herkkujen voimalla uneliaan näköisen pikku-nallen saa houkuteltua talvipesästään esiin. Häntä pystyssä Samson sitten lähteekin namijahtiin ja sipsuttaa reippaasti ihmisten jaloissa nenä tiukasti kiinni pentutalon lattiassa. Sylissä Samsonia jännittää kovasti, mutta se on täysin ymmärrettävää sillä ei poika ole moiseen hellittelyyn saanut vielä tottua.

Samson toivoisi löytävänsä rauhallisen ja rakastavan kodin. Koirakaverista poika saisi varmasti paljon tukea ja turvaa sekä hyvää kotikoiran esimerkkiä. Koska Samsonin elämän alkuvaiheista ei ole tietoa, täytyy uuden omistajan olla valmis paneutumaan pojan sopeutumiseen. Se vaatii kärsivällisyyttä ja aikaa - sekä paljon kehuja, kannustusta ja rakkautta. Niillä eväillä Samsonista kasvaa varmasti vielä hieno ja komea aikuinen koira!

Viipurin koirat - Samson 18.2.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.